Ingatlan vásárlás

Ingatlan vásárlás az egyik legkedvezőbb feltételekkel.

Az ügyfél kényelme és biztonsága érdekében kollégáink teljes körű támogatást nyújtanak az egész vásárlás során.

Tovább

Ingatlan eladás

Ingatlan eladásban nyújtott teljes körű támogatás.

Hirdetés, lakásbemutatás, közvetítés, a kezdőlépéstől az üzlet lezárásáig tartó teljeskörű segítségnyújtás az ügyfél kényelméért és biztonságáért.

Tovább

Ingyenes hitelügyintézés

CSOK, babaváró, állami támogatások, hitelek felvételekben nyújtott teljes körű támogatás a legkedvezőbb konstrukciók felkutatásával. Részletes tájékoztatás. Azonnali ügyintézés.

Tovább

Szolgáltatások

Befektetések. Passzív jövedelem. Tréning. Oktatási anyagok. Home staging. Energetikai vizsgálat. Hőkamerás állapotfelmérés. Generálkivitelezés. Takarítás.

Tovább

Eladó családi ház Szákszenden, Falusi Csok, Csok Plusz, Babaváró, lakáshitel

25 000 000 Ft

Regisztrációs szám: 0735

Típus: családi ház
Állapot: átlagos
Ingatlan alapterület: 78.7 m2
Telek méret: 1079 m2
Akadálymentesített: nem
Parkolás: udvaron
Légkondicionáló: nincs
Tetőtér: nem beépített
Komfort: összkomfortos
Fürdő és wc: egy helyiségben
Szobák száma: 3
Fűtés: Kandalló
Rezsiköltség: nincs megadva
Pince: van
Energiatanúsítvány: nincs megadva
Kilátás: udvari
Falazat: Vegyes falazat
Építés éve: nincs megadva

Szeretne Ön csendes és nyugodt falusi környezetben megtalálható családi házat megszerezni és felújíttatni akár kizárólag állami támogatásokból?

Árcsökkenés után most 28M Ft helyett 25M Ft-ért Falusi Csok (vásárlásra+felújításra felhasználható), Csok Plusz és Babaváró együttes igénylésével is megszerezhető. Éljen a lehetőséggel!

Többgyermekes Falusi Csok és Csok Plusz egyaránt igénybe vehetők az eladó családi ház megszerzéséhez, ha a banki értékbecslés megtörténte előtt a vevő burkolja/burkoltatja az alaprajzon műhely megnevezésű helyiséget, mert akkor 100 nm feletti hasznos alapterülettel számol a lakóháznál a bank.

Szákszenden a Móra Ferenc utcában eladó a képeken látható vegyes falazatú (kő+tégla) 3 szobás lakóház.

Az 1079 nm-es belterületi ingatlanban a gázcsonk (gázközmű) telken belül van, a csatorna-, villany- és vízközművek a házba be vannak kötve.

Az aszfaltútról bejárható családi házban új vízvezetékek vannak a vízórától.

Új réz villamos vezetékekről működik a 3x16A ipari áram, és a vezérelt/éjszakai áram is, utóbbira vannak rákötve a villanybojlerek, mert így kedvezőbb.

A fűtés villamos fűtőpanellal/klímával is azonnal működik, mert korszerű a villamos hálózat.

A jelenleg helyiségenként külön kandallóval fűtött családi házhoz tartozó, szintén kandallóval fűtött 25 nm-es műhelyből igény szerint akár +2 szoba/helyiség kialakítható.

A telken a világos terekkel rendelkező DK-i tájolású lakóház mellett megtalálhatók nyári konyha, és az abból nyíló boltíves pince egyaránt.

Falusi CSOK, Csok Plusz, Babaváró és lakáshitel egyaránt igényelhetők a barátságos környezetben elhelyezkedő családi ház megszerzéséhez.

Gyalog 10 percen belül élelmiszerbolt, buszmegálló, óvoda, iskola, posta és orvos elérhetők.

Megnézi személyesen?

Várom hívását!

Palotai Péter
06204433242
 

A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Ez az oldal a jobb felhaszálói élmény érdekében HTTP sütiket használ. További információk