Ingatlan vásárlás

Ingatlan vásárlás az egyik legkedvezőbb feltételekkel.

Az ügyfél kényelme és biztonsága érdekében kollégáink teljes körű támogatást nyújtanak az egész vásárlás során.

Tovább

Ingatlan eladás

Ingatlan eladásban nyújtott teljes körű támogatás.

Hirdetés, lakásbemutatás, közvetítés, a kezdőlépéstől az üzlet lezárásáig tartó teljeskörű segítségnyújtás az ügyfél kényelméért és biztonságáért.

Tovább

Ingyenes hitelügyintézés

CSOK, babaváró, állami támogatások, hitelek felvételekben nyújtott teljes körű támogatás a legkedvezőbb konstrukciók felkutatásával. Részletes tájékoztatás. Azonnali ügyintézés.

Tovább

Szolgáltatások

Befektetések. Passzív jövedelem. Tréning. Oktatási anyagok. Home staging. Energetikai vizsgálat. Hőkamerás állapotfelmérés. Generálkivitelezés. Takarítás.

Tovább

Eladó építési telek Ácson, Komárom és Győr között

13 800 000 Ft

Regisztrációs szám: 0826

Telek méret: 874 m2
Csatorna: telken belül
Víz: utcán
Gáz: utcán
Villany: utcán

Keresi Ön a kiváló adottságokkal rendelkező belterületi építési telket?

Eladó 874 nm-es építési telek Ácson az Árpád utcában.

A csatornaközmű telken belül van. A villany-, víz-, és gázközművek az utcában találhatók az M1 autópálya fel- és lehajtó közelében elhelyezkedő saroktelken.

Ajánlom az új otthonuknak kiváló helyet kereső családoknak, mert a közelben buszmegálló, vasútállomás, élelmiszerbolt, óvoda, iskola, gyógyszertár és háziorvos egyaránt megtalálhatók.

Kifejezetten ajánlom befektetőknek, mert 2 db lakóház építése engedélyezett a telekre.

A fotók között láthatók a saroktelek beépíthetőségével kapcsolatos főbb tudnivalók is, ezeket zöld színnel kereteztem az adott képen.

Könnyűszerkezetes lakóház (kétszintes, kb. 140 nm hasznos alapterületű) tervrajza a vételár része.

Megnézi személyesen?

Várom hívását!

Palotai Péter
06204433242

A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Ez az oldal a jobb felhaszálói élmény érdekében HTTP sütiket használ. További információk