Ingatlan vásárlás

Ingatlan vásárlás az egyik legkedvezőbb feltételekkel.

Az ügyfél kényelme és biztonsága érdekében kollégáink teljes körű támogatást nyújtanak az egész vásárlás során.

Tovább

Ingatlan eladás

Ingatlan eladásban nyújtott teljes körű támogatás.

Hirdetés, lakásbemutatás, közvetítés, a kezdőlépéstől az üzlet lezárásáig tartó teljeskörű segítségnyújtás az ügyfél kényelméért és biztonságáért.

Tovább

Ingyenes hitelügyintézés

CSOK, babaváró, állami támogatások, hitelek felvételekben nyújtott teljes körű támogatás a legkedvezőbb konstrukciók felkutatásával. Részletes tájékoztatás. Azonnali ügyintézés.

Tovább

Szolgáltatások

Befektetések. Passzív jövedelem. Tréning. Oktatási anyagok. Home staging. Energetikai vizsgálat. Hőkamerás állapotfelmérés. Generálkivitelezés. Takarítás.

Tovább

Rólunk

Üdvözöljük a Gamma House Invest Kft-nél!

A Gamma House egy családi vállalkozás, melyet 2 unokatestvér Karakas Zsolt és Herr Richárd álmodott meg 2020-ban.

 

Az egész egy Rákóczi-túrós palacsintával kezdődött...

 

Épp egy befektetési ingatlanvásárlás folyamatában voltam, amikor azt mondtam Ricsinek, hogy üljünk le beszélgetni egy Rákóczi-túrós palacsinta közben.
Ricsi már 5 éve profi ingatlanértékesítő volt egy országos franchise-nál, így ingatlan ügyekben mindig az Ő tanácsát kértem ki.
Nehezményeztem Neki, hogy az ingatlan, amit megvásárolni készülök egy másik ingatlan irodánál van bent. Az ingatlanos pedig nem támogat engem kellőképpen a vásárlásban.
Mivel sok évig dolgoztam autógyártási környezetben minőségirányításban, ezért megtanultam, hogy a vevői elégedettség mennyire fontos. Azt éreztem,
hogy én mint vevő, nem vagyok elégedett.
Így hát megkérdeztem Ricsit, mint tapasztalt szakembert, hogy mi is a helyzet az ingatlanközvetítőknél a hazai ingatlanpiacon.
- Karakas Zsolt

"A korábbi munkahelyemen tapasztaltam, hogy bár sok jó kollégával tudtam együtt dolgozni, mégis az ingatlanpiac felhígult. Sokszor olyan emberek kezdtek bele az ingatlanozásba,
akik tegnap még műkörömépítők vagy fodrászok voltak. Nincs is ezzel semmi gond. A gond az, hogy a legtöbb cég nem támogatja a kellő mélységben az új kollégák betanítását.
Emiatt a piacon tevékenykedő kollégák szakértelme általánosságban megcsappant, ami rajtunk, tapasztalt ingatlanosokon csapódott le"
- Herr Richárd

A minőség egész életemben kulcsszerepet játszott. Törekedtem arra, hogy a lehető legkorrektebben, a legnagyobb minőségben lássam el a munkáimat.
Így hát feltettem Ricsinek a kérdést: Mit szólnál hozzá, ha csinálnánk egy ingatlanirodát - de jobbat, családiasabbat, emberségesebbet mint a többi piaci szereplő?
Tudtam, hogy Ricsi is maximálisan elhivatott, ha az emberek minőségi kiszolgálásáról van szó, ezért a lehető legjobb partnerre találtam. Így hát Ricsi örömmel mondta: Csináljuk! 
- Karakas Zsolt

 

Legyen több, mint egy N+1-edik ingatlaniroda...

 

Az egész családunkban jó üzletszemléletű és / vagy jó műszaki hozzáállású emberek vannak / voltak jó példaként előttünk. 
Akár befektetőként, akár felhasználóként tapasztaltuk az ingatlanpiacon, hogy milyen nehéz jó, megbízható, elérhető árú szakembereket találni. 
E célból tűztük ki, hogy az iroda kialakításakor ne csak az értékesítésben törekedjünk a legjobb minőséget adni,
de tudjunk komplex megoldást adni, egészen egy telek megvásárlásától akár egy ház felépítésére is.
Innen jött a jelmondatunk: Gamma House - Ingatlan Alfától Omegáig.
Lefedünk mindent ami ingatlan: értékesítés, értékbecslés, hitelközvetítés, jogi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, generál kivitelezés.

 

Szuper csapat és családias légkör...

 

Korábbi munkahelyeimen megtapasztaltam, hogy mennyire fontos az, hogy igazi csapatban dolgozzon az ember.
Nálunk egyaránt családi partnerként kezeljük a kollégákat és az ügyfeleket is. A csapat tagok alapos és folyamatos képzésben vesznek részt,
ezáltal is törekszünk az ügyfelek maximális kiszolgálására mind szakmailag, mind emberileg. -
 Karakas Zsolt

Nem csak a megbízók, de a vásárlók is fontosak a számunkra. Ügyfeleink "hangjára" - visszajelzéseire mindig kiemelt figyelmet fordítunk.
Nálunk az ügyfelek nem csak kuncsaftok, hanem partnerek is.

 

 

A névválasztás...

 

Sokan kérdezték tőlem, hogy honnan jött a név... Azt akartam, hogy a cég nevével tisztelegjünk édesapám emléke előtt. Édesapám nagyon szerette az Omega zenekart.
Mielőtt elhunyt, még utoljára az Omega Gammapolisz (Gamma város) című dalát hallgattuk. Ezt az emléket örökké őrizni fogom. Bármikor a Gamma House irodájába lépek,
egy kicsit mosolygok, mert az Ő emléke jut eszembe. Ő tanította nekem, hogy bármihez is kezdek, azt csináljam maximális odaadással.
Ez az a szellemiség, amit a kollégákkal együtt képviselünk. -
Karakas Zsolt

 

Ha az Ön számára is fontos, hogy hosszú távú, megbízható, korrekt áron és módon dolgozó családias hangúlatú csapattal dolgozzon együtt, akkor válassza a Gamma House-t ingatlan ügyekben!

Gamma House - Ingatlan Alfától Omegáig

 

 

 

Ez az oldal a jobb felhaszálói élmény érdekében HTTP sütiket használ. További információk