Ingatlan vásárlás

Ingatlan vásárlás az egyik legkedvezőbb feltételekkel.

Az ügyfél kényelme és biztonsága érdekében kollégáink teljes körű támogatást nyújtanak az egész vásárlás során.

Tovább

Ingatlan eladás

Ingatlan eladásban nyújtott teljes körű támogatás.

Hirdetés, lakásbemutatás, közvetítés, a kezdőlépéstől az üzlet lezárásáig tartó teljeskörű segítségnyújtás az ügyfél kényelméért és biztonságáért.

Tovább

Ingyenes hitelügyintézés

CSOK, babaváró, állami támogatások, hitelek felvételekben nyújtott teljes körű támogatás a legkedvezőbb konstrukciók felkutatásával. Részletes tájékoztatás. Azonnali ügyintézés.

Tovább

Szolgáltatások

Befektetések. Passzív jövedelem. Tréning. Oktatási anyagok. Home staging. Energetikai vizsgálat. Hőkamerás állapotfelmérés. Generálkivitelezés. Takarítás.

Tovább

Esztergomban, a Forrás úton egy 2636m2 telek Eladó!

16 000 000 Ft

Regisztrációs szám: 0820

Telek méret: 2636 m2
Gáz: nincs
Villany: telken belül
Csatorna: utcán
Víz: telken belül

Esztergomban, a Forrás úton egy 2636m2 telek Eladó!

A telekről, és a környékről is csodállatos kilátás nyílik Esztergom városára, a Vaskapura, és a Dunára. Található a telken egy régi épület/bungalló, ami vagy felújításra, vagy bontásra vár. A telken belül van villany és víz is. Bár a telek igényel egy alapos tereprendezést, ki lehet itt alakítani egy gyönyörű kertet, egy kisebb nyaralóval is akár, ahol mindenki kellemesen tud pihenni és feltöltődni.  

Telefon: +36 20 2108218

Horváth Zsuzsanna

A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Ez az oldal a jobb felhaszálói élmény érdekében HTTP sütiket használ. További információk