Ingatlan vásárlás

Ingatlan vásárlás az egyik legkedvezőbb feltételekkel.

Az ügyfél kényelme és biztonsága érdekében kollégáink teljes körű támogatást nyújtanak az egész vásárlás során.

Tovább

Ingatlan eladás

Ingatlan eladásban nyújtott teljes körű támogatás.

Hirdetés, lakásbemutatás, közvetítés, a kezdőlépéstől az üzlet lezárásáig tartó teljeskörű segítségnyújtás az ügyfél kényelméért és biztonságáért.

Tovább

Ingyenes hitelügyintézés

CSOK, babaváró, állami támogatások, hitelek felvételekben nyújtott teljes körű támogatás a legkedvezőbb konstrukciók felkutatásával. Részletes tájékoztatás. Azonnali ügyintézés.

Tovább

Szolgáltatások

Befektetések. Passzív jövedelem. Tréning. Oktatási anyagok. Home staging. Energetikai vizsgálat. Hőkamerás állapotfelmérés. Generálkivitelezés. Takarítás.

Tovább

Nyergesújfalun, a főút mentén, új, még épülő társasházban 4 lakás Eladó!

52 900 000 Ft

Regisztrációs szám: 0776

Típus: tégla
Állapot: újszerű
Ingatlan alapterület: 54 m2
Emelet: magasföldszint
Építés éve: új építésű
Szobák száma: 1
Rezsiköltség: nincs megadva
Akadálymentesített: nem
Fűtés: gáz (cirkó)
Energiatanúsítvány: nincs megadva
Kilátás: utcai
Kertkapcsolatos: nem
Fürdő és wc: egy helyiségben
Pince / tároló: Nincs

Nyergesújfalun, a főút mentén, a templommal szemben, új, még épülő társasházban 4 lakás Eladó!

A belső udvarban már átadásra került egy 6 lakásos újépítésű társasház, és ehhez épül hozzá jelenleg az új házrész. Az építkezés 2300m2 területű udvaron történik, és az udvar hátsóbb felén helyezkedik el. Minden lakáshoz tartozik az udvarban egy kijelölt parkolóhely is, ami az lakásárban már benne van.

Mivel az építkezés még folyik, a válaszfalak még nincsenek elhelyezve, így lehetősége van a leendő tulajdonosoknak a megvásárolt lakást saját elképzelése szerint kialakítani. A külső falak és a külső nyílászárók már beszerelésre kerültek, de a belső részletekben még lehet változtatni (milyen elrendezésű legyen a fürdőszoba, milyenek legyenek a beltéri ajtók, a beépített konyhabútor elrendezése, valamint belső falak helye, a szobák elosztása is).

Az ingatlan szerkezete Porotherm 30-as okos tégla, amely akár 60%-kal jobb hőszigetelő képességgel rendelkezik a hagyományos téglához képest. Aminek köszönhetően az épület megfelel a legszigorúbb épületenergetikai elvárásoknak. A lakásközti elválasztó falak 25-ös hang gátló téglából készültek. Külső nyílászárók 5 légkamrás, gumitömítéses, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel vannak ellátva. A tetőszerkezet hagyományos fa ácsolattal készült, statikai kiviteli tervek alapján, 15+15cm ásványgyapot hőszigeteléssel ellátva.

A fűtésről, és a melegvízről kondenzációs kazán gondoskodik majd, radiátor hőleadókkal. Az épület hagyományos technológiával, falazóelemek, vasbeton és fa ácsszerkezeti elemek felhasználásával készül, fokozottan energiatakarékos kivitelben.


A leendő tulajdonosoknak lehetőségük van saját földterületet vásárolni, igény szerint ezzel is növelve az ingatlan értékét. A használatba vételi engedély várható végső ideje 2025 vége.


1 db lakás kétszinten kerül kialakításra, 82m2-es, 3 szobás, belső lépcsővel összekötve, nagy terasszal az emeleten.

 2 db lakás a földszinten foglal helyet, 48m2-es, 2 szobával és 54m2-es, 2 szobával.

1 db lakás az első emelten, 77m2, 3 szoba felosztásban.

A társasház jó elhelyezkedésű, a főút mentén található, de mivel az udvar hátsó részén foglal helyet, még sincs túl közel az úthoz, és a forgalomhoz. Az út túloldalán a nyergesújfalui Szent Mihály templom található a plébániával, valamint a templom mögött közvetlenül a Dunapart található, amit a város szépen rendben tart. 5 percen belüli gyaloglásra található óvoda, a helyi önkormányzat épülete, a posta, zeneiskola és egy középiskola is. Buszmegálló az út túloldalán található. Nyergesújfalu egy folyamatosan fejlődő város, rengeteg munkalehetőséggel, és programmal (még egy kisebb moziteremmel is). A környéket egyaránt szeretik a fiatal családok és az idősebbek is egyaránt!
 

Árak:

- 1 db kétszintes 82m2: 82,10 millió

- 1db földszintes 54m2:  52,90 millió

- 1db földszintes 48m2: 46,90 millió

- 1 db emeleti 77m2:  75,20 millió

 

Telefon: +36 20 2108218

Horváth Zsuzsanna

A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Ez az oldal a jobb felhaszálói élmény érdekében HTTP sütiket használ. További információk