Ingatlan vásárlás

Ingatlan vásárlás az egyik legkedvezőbb feltételekkel.

Az ügyfél kényelme és biztonsága érdekében kollégáink teljes körű támogatást nyújtanak az egész vásárlás során.

Tovább

Ingatlan eladás

Ingatlan eladásban nyújtott teljes körű támogatás.

Hirdetés, lakásbemutatás, közvetítés, a kezdőlépéstől az üzlet lezárásáig tartó teljeskörű segítségnyújtás az ügyfél kényelméért és biztonságáért.

Tovább

Ingyenes hitelügyintézés

CSOK, babaváró, állami támogatások, hitelek felvételekben nyújtott teljes körű támogatás a legkedvezőbb konstrukciók felkutatásával. Részletes tájékoztatás. Azonnali ügyintézés.

Tovább

Szolgáltatások

Befektetések. Passzív jövedelem. Tréning. Oktatási anyagok. Home staging. Energetikai vizsgálat. Hőkamerás állapotfelmérés. Generálkivitelezés. Takarítás.

Tovább

Esztergomban, Juhász József utcában, két helyrajziszámmal rendelkező 5946 m2 telek egyben Eladó!

88 990 000 Ft

Regisztrációs szám: 0832

Típus: családi ház
Állapot: felújítandó
Ingatlan alapterület: 170 m2
Telek méret: 5946 m2
Fűtés: Vegyes tüzelésű kazán
Rezsiköltség: nincs megadva
Pince: van
Energiatanúsítvány: nincs megadva
Kilátás: udvari
Falazat: Tégla
Építés éve: nincs megadva
Akadálymentesített: nem
Parkolás: garázsban
Légkondicionáló: nincs
Tetőtér: beépíthető
Komfort: nincs megadva
Fürdő és wc: nincs megadva

Esztergomban, a Juhász József utcában egy két helyrajziszámmal rendelkező 5946 m2 telek egyben Eladó!

A kisebb telken (2212m2) található egy felújításra szoruló kisebb épület, kútról jön a víz, és áram is van a telken. A két telken külön-külön új kerítés került felhelyezésre, nagykapuval. Mindkét telek gyönyörűen rendben van tartva, a tulaj mindig ügyelt rá, hogy rendszeresen nyírva legyen a terület.

A nagyobb telken (3734m2) található egy gazdasági épület, amely két szinttel rendelkezik, az alsó szint (180m2) gyönyörűen rendbe lett hozva, és a felső szint is hasonlóan beépíthető. Egy ház (170m2) is található itt, szintén alsó és felső szinttel, ahol a helységek nincsenek kijelölve, és folyamatosan folyik itt is a felújítás. Garázs is található a ház mellett.  A víz kútról jön, és emésztőgödör van. A fűtést korábban vegyestüzelésű kazánnal volt megoldva. A házat kellemes otthonná lehet alakítani, saját ízlés szerint felosztani, felújítani és berendezni. A gazdasági épületből nagyméretű tároló/műhely is kialakítható.

A környék csendes, közel található a Dunához, és szemben a hegyek is mindig gyönyörű látványt nyújtanak. Annak ellenére, hogy ez külterület, könnyen lehet közlekedni, az út rendszeresen rendben van tartva, és a telekkel szemben is le lehet parkolni az út mellett.

Természetkedvelőknek, kikapcsolódni vágyóknak tökéletes otthon, vagy akár nyaraló lehet! Esztergomban rengeteg turisztikai célpont található, és mindenféle szolgáltatás, bolt és hivatal, is elérhető itt. Bölcsődék, óvodák, iskolák, középiskolák, és a Pázmány Péter Tudományos Egyetem Tanítói kara is Esztergomban kapott helyet. Valamint rengeteg munkalehetőséget is biztosít a környék. Megfelelő fiatal családoknak, és idősebbeknek egyaránt!

Telefon: +36 20 2108218

Horváth Zsuzsanna

A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Ez az oldal a jobb felhaszálói élmény érdekében HTTP sütiket használ. További információk