Ingatlan vásárlás

Ingatlan vásárlás az egyik legkedvezőbb feltételekkel.

Az ügyfél kényelme és biztonsága érdekében kollégáink teljes körű támogatást nyújtanak az egész vásárlás során.

Tovább

Ingatlan eladás

Ingatlan eladásban nyújtott teljes körű támogatás.

Hirdetés, lakásbemutatás, közvetítés, a kezdőlépéstől az üzlet lezárásáig tartó teljeskörű segítségnyújtás az ügyfél kényelméért és biztonságáért.

Tovább

Ingyenes hitelügyintézés

CSOK, babaváró, állami támogatások, hitelek felvételekben nyújtott teljes körű támogatás a legkedvezőbb konstrukciók felkutatásával. Részletes tájékoztatás. Azonnali ügyintézés.

Tovább

Szolgáltatások

Befektetések. Passzív jövedelem. Tréning. Oktatási anyagok. Home staging. Energetikai vizsgálat. Hőkamerás állapotfelmérés. Generálkivitelezés. Takarítás.

Tovább

Nyergesújfalu, négy egybefüggő panoráma kilátással rendelkező telek egyben Eladó!

39 145 000 Ft

Regisztrációs szám: 0767

Telek méret: 15680 m2

Nyergesújfalun, négy egybefüggő panoráma kilátással rendelkező telek egyben Eladó!

 A telek Németvölgy mellett található és könnyen megközelíthető autóval is.

A telek területe 15659m2, négy külön helyrajzi számmal rendelkezik, és szántó besorolú. Villany a telken belül van, és a víz az utcán található. Beépíthetősége 5%. 

A telekről gyönyörű kilátás nyílik minden irányban, a városra, és a közelben lévő hegyekre is. Az közelben lévő Öreg-kő különösen szép erről az oldalról.  

Horváth Zsuzsanna

+36202108218

A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Ez az oldal a jobb felhaszálói élmény érdekében HTTP sütiket használ. További információk