Ingatlan vásárlás

Ingatlan vásárlás az egyik legkedvezőbb feltételekkel.

Az ügyfél kényelme és biztonsága érdekében kollégáink teljes körű támogatást nyújtanak az egész vásárlás során.

Tovább

Ingatlan eladás

Ingatlan eladásban nyújtott teljes körű támogatás.

Hirdetés, lakásbemutatás, közvetítés, a kezdőlépéstől az üzlet lezárásáig tartó teljeskörű segítségnyújtás az ügyfél kényelméért és biztonságáért.

Tovább

Ingyenes hitelügyintézés

CSOK, babaváró, állami támogatások, hitelek felvételekben nyújtott teljes körű támogatás a legkedvezőbb konstrukciók felkutatásával. Részletes tájékoztatás. Azonnali ügyintézés.

Tovább

Szolgáltatások

Befektetések. Passzív jövedelem. Tréning. Oktatási anyagok. Home staging. Energetikai vizsgálat. Hőkamerás állapotfelmérés. Generálkivitelezés. Takarítás.

Tovább

Tokod -Üveggyárnál, a vasútállomásához közel eladó családi ház!

32 000 000 Ft

Regisztrációs szám: 0619

Típus: családi ház
Állapot: átlagos
Ingatlan alapterület: 64 m2
Telek méret: 320 m2
Légkondicionáló: nincs
Tetőtér: beépíthető
Komfort: összkomfortos
Fürdő és wc: egy helyiségben
Szobák száma: 2
Fűtés: Gáz (cirko)
Rezsiköltség: nincs megadva
Pince: van
Energiatanúsítvány: nincs megadva
Kilátás: udvari
Falazat: Tégla
Építés éve: 1950-1970
Akadálymentesített: nem
Parkolás: garázsban

TÁT KÖZVETLEN KÖZELÉBEN, FALUSI CSOK-listán is szereplő Tokodon, a vasútállomásához közel eladó családi ház!

A ház korszerűsítést és némi felújítást igényel, de szerkezetileg teljesen rendben van. Jelenleg Tokod a FALUSI CSOK listán elérhető, így a felújítási munkák egy részét a támogatás fedezheti.

A ház 2 tágas szobával és egy társalgóval rendelkezik. A fürdőszoba szépen burkolt, igen jó állapotban van. A konyharész tovább bővíthető igény szerint, ugyanis a falak átmozgatásával egy tágas konyha+étkező alakítható itt ki. Innen felfele jutunk a padlástérbe, ahol ugyancsak van egy szoba, a tetőtér jó része beépítésre alkalmas, viszont a tető szerkezete felújításra szorul. A felső szinten elkezdtek kialakítani egy nagyobb méretű teraszt is, mely a padlástérből lenne megközelíthető. A bejáratnál levő alsó terasz beépítésre került, tovább növelve a hasznos alapterületet a házban, innen remek alkalmunk van csodálni a kertet egy kávé /a barátok társaságában. A fűtést új típusú gázkazán biztosítja lapradiátorokon keresztül, a fűtésrendszer korszerűsítve lett, továbbá van egy kandalló is a társalgórészen. Az ablakok még nem lettek cserélve, azok fa típusúak, de korukhoz mérten használható állapotban vannak. A ház alatt végig „pince” található, de kis ráfordítással ezek is lakható állapotú terek lehetnek, jelenleg kamrának és műhelynek van berendezve.

Az ingatlanhoz tartozik egy 1 állásos garázs, itt a villany be lett vezetve.

A kert végében található több melléképület, kertikút, valamint egy kisház, ami régen fodrászszalonként üzemelt. Villany és víz ide is be van vezetve.

A ház Tokod-Tát települést összekötő főúton található, így közlekedés szempontjából igen kiváló pozícióval bír, az utca másik oldalán található a vasútállomás, valamint a buszmegálló is pár percre van.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, tekintse meg élőben Ön is!

Időpontért hívjon a hét bármely napján

Kiss Szandra

+3620 5604110

A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Ez az oldal a jobb felhaszálói élmény érdekében HTTP sütiket használ. További információk