Ingatlan vásárlás

Ingatlan vásárlás az egyik legkedvezőbb feltételekkel.

Az ügyfél kényelme és biztonsága érdekében kollégáink teljes körű támogatást nyújtanak az egész vásárlás során.

Tovább

Ingatlan eladás

Ingatlan eladásban nyújtott teljes körű támogatás.

Hirdetés, lakásbemutatás, közvetítés, a kezdőlépéstől az üzlet lezárásáig tartó teljeskörű segítségnyújtás az ügyfél kényelméért és biztonságáért.

Tovább

Ingyenes hitelügyintézés

CSOK, babaváró, állami támogatások, hitelek felvételekben nyújtott teljes körű támogatás a legkedvezőbb konstrukciók felkutatásával. Részletes tájékoztatás. Azonnali ügyintézés.

Tovább

Szolgáltatások

Befektetések. Passzív jövedelem. Tréning. Oktatási anyagok. Home staging. Energetikai vizsgálat. Hőkamerás állapotfelmérés. Generálkivitelezés. Takarítás.

Tovább

Eladó Környén a III. Homokdűlőn egy telek

8 500 000 Ft

Regisztrációs szám: 0721

Telek méret: 720 m2
Villany: bekötve
Csatorna: utcán
Víz: telken belül
Gáz: utcán

Eladó Környén a III. Homokdűlőn egy telek

 

A 720 négyzetméteres telken található egy lakoautó és egy tároló. Az ott lévő gyümölcsfák miatt szinte az egész terület árnyékos. A közepén pedig van egy szalonnasütő, ami remek lehetőséget ad egy baráti vagy családi összejöveteleknek.

A környék kezd kiépülni, igy a gáz, a víz és a csatorna elvezetés már az utcában van, áram pedig már a telken is. A víz ellátást a 31 méteres furt kút biztositja.

A terület 3%-a beépíthető.

 

Ha felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal

Uttó Bernadett

+36202108218

A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Ez az oldal a jobb felhaszálói élmény érdekében HTTP sütiket használ. További információk