Ingatlan vásárlás

Ingatlan vásárlás az egyik legkedvezőbb feltételekkel.

Az ügyfél kényelme és biztonsága érdekében kollégáink teljes körű támogatást nyújtanak az egész vásárlás során.

Tovább

Ingatlan eladás

Ingatlan eladásban nyújtott teljes körű támogatás.

Hirdetés, lakásbemutatás, közvetítés, a kezdőlépéstől az üzlet lezárásáig tartó teljeskörű segítségnyújtás az ügyfél kényelméért és biztonságáért.

Tovább

Ingyenes hitelügyintézés

CSOK, babaváró, állami támogatások, hitelek felvételekben nyújtott teljes körű támogatás a legkedvezőbb konstrukciók felkutatásával. Részletes tájékoztatás. Azonnali ügyintézés.

Tovább

Szolgáltatások

Befektetések. Passzív jövedelem. Tréning. Oktatási anyagok. Home staging. Energetikai vizsgálat. Hőkamerás állapotfelmérés. Generálkivitelezés. Takarítás.

Tovább

Esztergomban, családiház építésére alkalmas telek építésitervvel, és megépített alapokkal Eladó!

24 000 000 Ft

Regisztrációs szám: 0784

Ingatlan alapterület: 98.8 m2
Telek méret: 784 m2
Csatorna: nincs
Víz: nincs
Gáz: nincs
Villany: telken belül

Esztergomban, a Hegyalja utcában kellemes természetközeli környezetben egy családiház építésére alkalmas telek építésitervvel, és már megépített alapokkal Eladó!

A saroktelek 784m2, és a lefektetett alapok a beépíthetőség maximum méretére lettek tervezve. Már kialakításra került új áramdobozzal az elektromos rendszer (3 fázis + H tarifa), és az emésztő rendszer. A telken gyűrűs kút van.

Természetkedvelőknek, kikapcsolódni vágyóknak tökéletes otthon, vagy akár nyaraló lehet! A telek közel a Dunaparthoz található, és az Esztergomból kivezető bicikliút vége pont itt helyezkedik el. A bicikliút végén egy sokak által ismert büfé található, a telektől 1 perces sétára buszmegálló helyezkedik el.

Esztergomban rengeteg turisztikai célpont található, és mindenféle szolgáltatás, bolt és hivatal, is elérhető itt. Bölcsődék, óvodák, iskolák, középiskolák, és a Pázmány Péter Tudományos Egyetem Tanítói kara is itt kapott helyet. Valamint rengeteg munkalehetőséget is biztosít a környék. Megfelelő fiatal családoknak, és idősebbeknek egyaránt!

Telefon: +36 20 2108218

Horváth Zsuzsanna

A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Ez az oldal a jobb felhaszálói élmény érdekében HTTP sütiket használ. További információk