Eladná Ingatlanát?

A Gamma House megspórolja Önnek a felesleges köröket

Több információ

Ingatlant vásárolna vagy bérelne?

Használj Ingatlan kereső szolgáltatásunkat

Tovább

Hitelügyintézésben kér segítséget?

Gyors és eredményes

Több infó

Egy megbízható munkahelyet keres?

Csatlakozzon hozzánk Ingatlanreferensként

Érdekel

Nyergesújfalun, egy nagyméretű, 5054nm-es telek, gyönyörű panorámás kilátással Eladó! 

19 500 000 Ft

Regisztrációs szám: 0864

Telek méret: 5054 m2
Gáz: utcán
Villany: telken belül
Csatorna: utcán
Víz: utcán

Nyergesújfalun, egy nagyméretű, 5054nm-es telek, gyönyörű panorámás kilátással Eladó! 

A telek zártkert besorolású, és területén található egy gazdasági épület, boltíves pince, ami előtt egy  présház is található. A panorámás kilátás a Bajóti Öregkő hegyére minden évszakban gyönyörű. Nyergesújfalu belterületéhez tartozik, de Bajóthoz is nagyon közel van. Három oldalról út határolja, közvetlenöl a Bajóti főúttal is határos, így könnyen megközelíthető. 3%-a beépíthető ( 150m2 ), jelenleg 1 helyrajzi számmal rendelkezik, de könnyen négy különálló telekké lehetne alakítani. Villany van a telken belül, a víz, gáz és csatornarendszer igény szerint az utcából könnyen bevezethető.

Az ingatlan per és tehermentes.

Közvetlenül a telekkel szemben kerékpár út található, és a közelben buszmegálló is van. A környéken kllemes a környezet, barátságosak a szomszédok, és egy lovarda is van nem messze. Kiváló lehet kikapcsolódni és kertészkedni szeretőknek egyaránt. 

Telefon: +36 20 2108218

Horváth Zsuzsanna

A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!