Ingatlan vásárlás

Ingatlan vásárlás az egyik legkedvezőbb feltételekkel.

Az ügyfél kényelme és biztonsága érdekében kollégáink teljes körű támogatást nyújtanak az egész vásárlás során.

Tovább

Ingatlan eladás

Ingatlan eladásban nyújtott teljes körű támogatás.

Hirdetés, lakásbemutatás, közvetítés, a kezdőlépéstől az üzlet lezárásáig tartó teljeskörű segítségnyújtás az ügyfél kényelméért és biztonságáért.

Tovább

Ingyenes hitelügyintézés

CSOK, babaváró, állami támogatások, hitelek felvételekben nyújtott teljes körű támogatás a legkedvezőbb konstrukciók felkutatásával. Részletes tájékoztatás. Azonnali ügyintézés.

Tovább

Szolgáltatások

Befektetések. Passzív jövedelem. Tréning. Oktatási anyagok. Home staging. Energetikai vizsgálat. Hőkamerás állapotfelmérés. Generálkivitelezés. Takarítás.

Tovább

Pörög a használt lakáspiac!

Pörög a használt lakáspiac!

 

Országos szinten pörög a használt lakások piaca! Májusban 11800, vagyis 32% -al több használt lakás cserélt gazdát az előző év azonos időszakához képest. A Covid miatt 2020-ban jelentősen csökkent az ingatlanok adásvétele. Regionálisan a megyeszékhelyekre lebontva kisebb-nagyobb százalékos eltérést tapasztalhattunk, a Komárom-Esztergom megyei ingatlanpiacon, a Tatabányai lakás és a Tatabányai házeladásoknál ez a csökkenés 36% volt. A korlátozások enyhülésével, és a gazdasági stabilitás fokozott helyreállásával úgy látszik a piac ismét erőre kapott. A Gamma House felmérése alapján a 2021 évi ingatlan eladások száma erősen közelíti a 2019-es, járvány előtti év lakáseladási átlagát. Abban az évben az ingatlan tranzakciók országos átlaga 12 ezer volt a lakáspiacon.

 

Vége a kivárásnak?

 

A járvány elindulásakor a várakozások az ingatlanpiacon jelentős árzuhanást jeleztek előre. Ennek ellenére azok az eladók, akiket nem kötöttek a határidők inkább a kivárás mellett döntöttek. A Gamma House felmérése során megkérdeztünk 20 tatabányai lakáseladót, az Ő visszajelzésük, és a Gamma House statisztikái alapján is egyértelmű, hogy azok az eladók, akik kivártak, csökkentett ár helyett magasabb áron tudták lakásaikat értékesíteni.

A fennálló helyzet azonban nem csak az eladóknak, hanem a vevőknek is kedvezőbb helyzetet jelent. A lakásprogram rendszer további erősítése, például a CSOK -os vevők illetékmentessége segítséget nyújt a lakást keresőknek.

A bizonytalanság megszűnésével kijelenthető, hogy mind a keresleti, mind a kínálati piac egyre inkább erősödik. A vásárlási kedv nem lanyhul, sőt egyre inkább élénkül.

Az ingatlan ismét bizonyította, hogy stabil, értékálló és megbízható befektetés akár saját célra, akár befektetésnek.

 

Amennyiben segítségre van szüksége a lakásvásárláshoz, írjon kollégáinknak az info@gammahouse.hu email címre, és segítünk Önnek megtalálni a legkedvezőbb megoldásokat!

Ez az oldal a jobb felhaszálói élmény érdekében HTTP sütiket használ. További információk